Pratik Bilgiler ve Faydalı Bilgiler Sitesi | www.GevezeAdam.com

Resimli Kelime Bulmaca Oyunu Cevapları 6 harfliler

Resimli Kelime Bulmaca Oyunu Cevapları 6 harfliler

Resimli Kelime bulmaca oyunu son zamanlarda android oyunlar arsında oldukça popüler bir oyun. 6 harfli resimli kelime bulma oyununun cevaplarının bir kısmı aşağıda ki gibidir;

1- Temizlik malzemeleri, tırnak makası, sabunlu eller, yıkanan meyve ve sebze / Cevap: Hijyen

2- Patlamış lastik, patlamış araba lastiği, patlayan balon, patlayan futbol topu / Cevap: Patlak

3- Çarşı, bulutlu hava, türbanlı kadın, kırmızı çember / Cevap: Kapalı

4- Server odası, anchorman, server ve bilgisayarlar, Ali İhsan Varol / Cevap: Sunucu

5- Kırmızı yeşil koltuk, desen verilmiş karpuz, tavan abajuru, sokak lambası / Cevap: Karpuz
Abajur

6- Yeşil yapraklar, orman, kollarını açan kırmızı montlu adam, dağlar ve göl / Cevap: Tabiat
Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

7- Beyaz atlar, kaynakçı, havuzun içinde yüzen kadın, yaşlı kadın / Cevap: Gözlük

8- Elinde fotoğraf makinası olan kadın, araba çekicisi, halat tutan eller, kayıkta kürek / Cevap: Çekmek

9- Haplar, mantar tabancası mermisi, uzay kapsülü, (bu ne ki?) / Cevap: Kapsül

10- Tabanca tutan maymun, Amerikan başkanı, takım elbiseli kadın, iş adamı / Cevap: Kravat

11- Ellerinde Türk Bayrağı olan insanlar, 19 Mayıs gençlik kulesi, madeni para ve şekerler, koçlar / Cevap: Bayram

12- Sarı saçlı kadın, kaynakçı, yerden fışkıran su, binada kaynak yapan adam / Cevap: Kaynak

13- Kürek, kafasını toprağa sokan köpek, greyder, köstebek / Cevap: Kazmak

14- Kar küreyen traktör, çapa, bisiklet, prangalı adam / Cevap: Zincir

15- Soyulmuş portakal, hırsızlar, adamı soyan kız, soyulmuş muz kabuğu / Cevap: Soymak

16- Yeşil yaprak, tuvalet kağıdı, yaprak sarması, Romalı adam / Cevap: Yaprak

17- Koltuk altı deodarantı, köşe takımı, otobüs koltukları, stat koltukları / Cevap: Koltuk

18- Kriket oyuncusu, kriket topu, Londra, küçük çocuk kriket oynarken / Cevap: Kriket

19- Yatak, karlı çarşaflar, kara çarşaflı kadınlar, yumoş ayı ve katlı havlular / Cevap: Çarşaf

20- Justin Bieber, Kanada bayrağı, göl ve dağlar, Kanadalı polisler / Cevap: Kanada

21- Tenis oynayan adam, pizzacı, araba tamirhanesi, garson / Cevap: Servis

22- Poğaça, susamlı pohaçalar, pohaça, fırında poğaçalar / Cevap: Poğaça

23- Nane, mendil, selpak mendil, polo şeker / Cevap: Mentol

24- Yıldız, tonavida, konser alanı, kırmızı halı / Cevap: Yıldız

25- Ruj, reçelli ekmek, arabada ruj süren kadın, araba süren kadın / Cevap: Sürmek

26- Mavi kapı, takvim yaprağı, tahta kapı, takvim / Cevap: Aralık

27- Sakallı adam, smaç koyan basketbolcu, oyun oynayan çocuklar, çember ile oynayan çocuk / Cevap: Çember

28- Çantalı öğrenci, gazete okuyan adam, kütüphane, sınıf / Cevap: Okuma

29- Piza Kulesi, Venedik kondol, pizza, Kolezyum / Cevap: İtalya

30- Maden parçası, ham elmas, siyah kaya parçası, ham altın / Cevap: Cevher

31- 2 tane yazılı taş, tablet bilgisayar, ilaç kutusu, tarihi yazılı taş / Cevap: Tablet

32- Yeşil far sürmüş kadın, ruj süren kadın, güzel hatun, maskara yapan kadın / Cevap: Makyaj

33- Dikiz aynasında ışık, cep telefonu sinyal işareti, wi-fi işareti, sağ sinyal göstergesi / Cevap: Sinyal

34- Alışverişte kadın, piyana çalan çocuklar, ıslık çalan adam, Nasreddin Hoca / Cevap: Çalmak

35- Kadın gözü, kadın gözleri, parmaklarının arasından bakan kadın, takma kirpik / Cevap: Kirpik

36- Boru, dirseğini tutan insan, dirseğini gösteren kadın, dirsek boru / Cevap: Dirsek

37- Jack Sparrow, uçak pilotu, yolcu otobüsü şoförü, futbolcu / Cevap: Kaptan

38- Koltuk, kaynak yapan adam, mektup, gelin ve para / Cevap: Başlık

39- Araç dingili, yeşil otlar, defter, takvim / Cevap: Yaprak

40- Tüfek, yumruk atan çocuk, vole yapan futbolcu, sahile çarpan tekne / Cevap: Vurmak

41- Çekiç kullanan işçi, 5lik çakmak, zippo çakmak, ellerini birbirine vuran kızlar / Cevap: Çakmak

42- Yazılar, işaret dili, resimli alfabe, Çince yada Japonca yazılar / Cevap: Alfabe

43- Buda heykelleri, ağlama duvarında dua eden adam, dua eden adam, dua eden yaşlı amca / Cevap: İbadet

44- İskele, bina iskelesi, demir iskelesi, yat / Cevap: İskele

45- Peynir dilimi, peynirler, rendelenmiş peynir, peynirli ekmek / Cevap: Peynir

46- Cebeli Tarık Boğazı haritası, bilgisayar oyunu görüntüsü, ışıklı dünya haritası, yol haritası / Cevap: Harita

47- Fişek tutan adam, haritada kırmızı nokta, el hareketleri, kalp şekli yapan el / Cevap: İşaret

48- Kar yansıması, mavi elbiseli kadın, pembe rujlu kadın, güneş ışığı / Cevap: Parlak

49- Antik tiyatro, antika para, antika vazo, eski bina / Cevap: Tarihi

50- İplikler, tahta silindirler, olta, zincir / Cevap: Makara

51- Ekşi sözlük, sözlük, yazılar, İngilizce Sözlük / Cevap: Sözlük

52- Dergi, reklam panosu, üzerinde yazı olan inek, koka kola logosu olan resim / Cevap: Reklam
Resimli Kelime Bulmaca Cevapları

53- Maket ev tutan el, uyuyan bebek, topu yakalayan kaleci, balık oltası yat / Cevap: Tutmak

54- Sevimli bebek, maymun, şaşkın adam, şaşkın köpekler / Cevap: Şaşkın

55- Kızarmış demir, bağıran çocuk, laptopu parçalayan adam, yağda pişen bir yemek / Cevap: Kızgın

56- Güzel bir hatun, mavi bir kamyon, oyuncak arabalar, Brad Pitt / Cevap: Çekici

57- Kibritlerden kalp, kibritlerden dolar işareti, kibritler, kibrit kutusu / Cevap: Kibrit

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.