Pratik Bilgiler ve Faydalı Bilgiler Sitesi | www.GevezeAdam.com

Resimli Kelime Bulmaca 4 Harfliler Cevapları

Resimli Kelime Bulmaca 4 Harfliler Cevapları

1- Elinde terazi olan heykel, hakim tokmağı, kırmızı kart gösteren çocuk, demir parmaklıklar / Cevap: Ceza

2- Antika araba, ev telefonu, plak çalar, lekeli gitar / Cevap: Eski

3- Ambulans, elinde saat olan adam, yeşil çıkış tabelası, hastane / Cevap: Acil

4- Parmak izi, laptoplı adam, cüzdan, eldiven / Cevap: Deri

5- Motor, kokpit, yolcu koltukları, cam / Cevap: Uçak

6- Maketler, Simpsonlar, Taş Devri, Canavarlar / Cevap: Aile

7- Sahilde araba, hata ekranı, yarış arabası, lastik tekerlek / Cevap: Mavi

8- Zürafa, televizyonda iki zürafa, pelikan, biri zayıf bir şişman iki kadın / Cevap: İnce

9- Greyder, arkeologlar, alçı gibi, iş makinası / Cevap: Kazı

10- Justin Bieber, Albert Einstein, Mona Lisa, David Beckham / Cevap: Ünlü

11- Renkli kalemler, renkli kumaşlar, çadır, renkli toplar / Cevap: Keçe

12- Asker, yaralı el, yaralı diz, şapkalı kadın / Cevap: Bere

13- Telefon ile konuşan iş adamı, masada oturan iş adamı, sırtında şişe olan kadınlar / Cevap: Kupa

14- Maket evler, hastane maketi, eski yapı / Cevap: Bina

15- Bilgisayar ekranı, arazi arabası, kamyonet, aletler / Cevap: Araç

16- Boris Yeltsin, ruj izi, forma, eller / Cevap: Leke

17- Hoparlör, antik tiyatro, derslik, hoparlör / Cevap: Amfi

18- Zeytinler, bisikletli kadın, tuzlanmış zeytinler, güzel popolu bisikletli kadın / Cevap: Sele

19- Bankamatik kartı, krupiye, yaşlı zengin adam, kartvizit / Cevap: Kart

20- Takvim, şöminede yemek pişirme, gaz ateşi, ocak / Cevap: Ocak

21- Satranç tahtası, at ve binici, at ve kadın, satranç atları / Cevap: Kare

22- Siyah beyaz fotoğrafta kadınlar, sahilde adam, sahilde kadın, yüzücü / Cevap: Mayo

23- Defter, defter, yüz bakımı yapan kadın, ansiklopedi / Cevap: Cilt

24- Alçıpan, alçı kalıbı, Nagehan Alçı (salladım), alçılı kol / Cevap: Alçı

25- Demir dökümü, basketbol potası, smaç yapan adam, demir dökümü / Cevap: Pota

26- Ayakkabılar, deniz yıldızları, sekiz top, yüzük / Cevap: Çift

27- Teneke coca colalar, ayakabı kutusu paralı t-shirt, hediye kutusu, bira kutuları / Cevap: Kutu

28- Dağ zirvesi, çantalı dağcılar, çantalı dağcı, kar kaplı dağlar / Cevap: Sırt

29- Zippo çakmak, kampçılar, yanan ocak, tüfekli avcı / Cevap: Ateş

30- İnci kolyeli kadın, kum saati, nar, kar / Cevap: Tane

31- Otel, resepsiyonist, oda, kapıcı / Cevap: Otel

32- Rakı, şarap, viski, martini / Cevap: İçki

33- Çorba, teneke tekmeleyen adam, beyaz çoraplı adam, beyaz güvercin / Cevap: Paça

34- 4 yapraklı yonca, nal, zar, uğur böceği / Cevap: Şans
35- Heykel kafası, nota kağıdı, tablo, kolsuz heykel / Cevap: Eser

36- Londra Saat Kulesi, tren istasyonu, Pierce Brosnan, Kralice Elizabeth (?) / Cevap: Saat

37- Kırmızı kolye, oda, musluk, iskambil kağıdı / Cevap: Karo

38- Aynalı masa, bakkal, büfe, büfe / Cevap: Büfe

39- Sporcu, araba tekerleği, sırt röntgeni, harddisk / Cevap: Disk

40- Taksim gezi parkı, tarlada gezen insanlar, otostopçu kadın, kırmızılı kadın / Cevap: Gezi

41- Yatak, bilardo, bilardocu, yatak örtüsü / Cevap: Pike

42- Toplu iğne, balıkçı iğnesi, aşı iğnesi, dantel / Cevap: İğne

43- Arabalı ev, tavla, İstanbul manzarası, maket ev / Cevap: Kapı

44- Bebek, kedi, köpekler, biberonlu bebek / Cevap: Mama

45- 3 top bilardo, koliler, oyuncak ayı, koli ve adam / Cevap: Bant

46- Alçı kalıbı, kırık kol, kırık bacak, alçıpan / Cevap: Alçı

47- Viyolensel, boğa, balık tutan adam, kova / Cevap: Burç

48- Para ve kep, duvar sıvası, turuncu harç makinası, para ve kep / Cevap: Harç

49- Kabe, namaz kılan adam, para veren el, cami / Cevap: Şart

50- Klozet ve lavabo, klozet ve lavabo, lavabo, klozet / Cevap: Bide

51- Bahçe, pul, ördü, maket / Cevap: Hobi

52- Araba, vale, çift vale, arabacı / Cevap: Vale

53- Ayna grubu, ayna, aynalar, ayna grubu / Cevap: Ayna

54- Rakı sofrası, siyah beyaz film, adam küvette pet ve tenekelerle, bıyıklı şapkalı adamlar / Cevap: İçki

55- Akü, gülücüklü ilaç şişesi, bardakta pipetli kola, üçgen levha / Cevap: Asit

56- Bir sürü koli kutu olan yer, su kulesi, arabaya benzin, devasa metal binalar / Cevap: Depo

57- Baş parmak açık el, masa üstünde takoz ve taşlar, takoz ve taşlar, yeşil işaret / Cevap: Okey

58- İki avucun içerisinden güneş, beyaz lamba, trafik yolu, mavi denizden güneş ışınları / Cevap: Işık

59- Kamyonet, masaüstü bilgisayar, meyve dolu kutu, çelik banka kasası / Cevap: Kasa

60- Kırmızı baret, motosiklet yarışçısı, kafasında tüy şekli olan çocuk, itfaiye ve yangın / Cevap: Kask

61- Bebek, genç kadın, yaşlı kadın, mezar taşı / Cevap: Ömür

62- çocuk ve kadın, bebek ve kadın, 3 nesil bayan, yaşlı kadına çiçek veren kadın / Cevap: Anne

63- Siyah tren, siyah çarşaflı kadın, kömür, siyah göz / Cevap: Kara

64- İnşaat vinci, 19 Mayıs şenlikleri, Piza İtalya, siyah beyaz bina fotosu / Cevap: Kule

65- Çay mangalı, Noel Baba çatıda, gemi pulu, fabrika / Cevap: Baca

66- Limon, suratını buruşturan kadın, şeker, portakal yeşil limon sarı limon / Cevap: Ekşi

67- Çift kişilik yatak, mutfak, Türkiye haritası, türbanlı kadın / Cevap: Örtü

68- Şişler ve yünler, tart, ağzı açık saçları örülü kız, kilitli tel kapı / Cevap: Örgü

69- Pembe şort, Danny DeVito ve Arnold Schwarzenegger, Brad Pitt, David Beckham /Cevap: Kısa

70- Etrafı suyla çevrili sur, futbol sahası ve top, buz hokeyi maçı, sur resmi / Cevap: Kale

71- 3 tane diş, albüm, siyah pilak, tüm dişleri gözüken ağız / Cevap: Plak

72- Dörtlü lambası, dur işareti yapan adam, sus işareti yapan kadın, göstergeler / Cevap: İkaz

73- Gazete ilanı, pembe kıyafetli işciler fabrikada, kalem ve cep telefonu içi, Sigma toplam sembolü / Cevap: Seri

74- Kanguru, hamamda masaj, sebze alışveriş torbası, altın paralar / Cevap: Kese

75- Facebook ana sayfası, kocaman bina, uzun gökdelen binalar, twitter ana sayfası / Cevap: Site

76- Dolunay, haberleşme uydusu, devasa çanak anten, dünya ve ay / Cevap: Uydu

77- Kırmızıya boyanmış adamlar, rengarenk parmaklar ve eller, rengarenk boyanmış adam, papağan / Cevap: Renk

78- Mangal, fabrika, leylekler ve yuvaları, fabrika resmi / Cevap: Baca

79- Mihail Gorbaçov, beyzbol topu, gömleğin yakasında ruj izi, şarap kadehi devrilmiş / Cevap: Leke

80- Çöp kovası kağıtla dolmuş, kolları ve ayakları gözüken adam, tabure, at yarışı / Cevap: Ayak

81- Stadyumda oda, yeşil önlüklü takım elbiseli adamlar, siyah beyaz fotoda adamlar, devasa tiyatro salonu / Cevap: Loca

82- Üzerinde kar olan dağ, belini tutan kadın, kafasını tutan kadın, üzerinde mantar bulut olan dağ / Cevap: Ağrı

83- İnşaat kaskı, kaygan zemin işareti, yol virajlı işareti, itfaiyeciler yangını söndürüyor / Cevap: Sarı

84- Ortasında fışkiye* olan alan, boş otopark, katlı otopark, bank / Cevap: Park

85- Olta ucunda solucan, mavi gözlü hayvan, top oynayan köpek, kitap kurdu / Cevap: Kurdu

86- Web sayfaları, bahçesi olan apartmanlar, yüksek binalar, bilgisayar ekranı / Cevap: Site

87- Kaldıraçta taşlar, taşınan konteyner, devasa kamyon, fil / Cevap: Ağır

88- Mouse, tabure üstünde fil, fare kapanı, yargıç tokmağı / Cevap: Fare

89- Beyaz mercedes, yayın yok ekranı, zeka oyunu, duvara çarpmış araba / Cevap: Test

90- Sınıf, kuyrukta insanlar, alfabetik dosyalar, keçeli renkli kalemler / Cevap: Sıra

91- Dağ kulübesi, İskoç araba, kucağında laptop olan seksi şey :), göl ve dağ / Cevap: Etek

92- Izgarada köfte, termometreye bakan üzgün kadın, atış poligonu, kamp alevleri / Cevap: Ateş

93- Tiyatrocu elinde kuru kafa, halk oyunları, toplar arasında çocuk, oyun konsolu / Cevap: Oyun

94- Piza kulesi, italik A harfleri, tahtadan garip bir alet, yatık kitaplık / Cevap: Eğik

95- Bira çeşitleri, dağ başında tuvalet, elde buz parçaları, benzin depo göstergesi / Cevap: Dolu

96- Kırmızı araba, koşu ayakkabısı, koşan sporcular, maraton koşan adam / Cevap: Spor

97- Kara yolu, üstsüz fotomodel, arkası dönük kadın, orman yolu / Cevap: Uzun

98- Kaya parçası, viski şişesi bardaklar, kaslı boksör, ceviz / Cevap: Sert

99- Kaytan bıyıklı Ekmeleddin İhsanoğlu, boş oda, pencereli oda, kiremitler / Cevap: Çatı

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.