Pratik Bilgiler ve Faydalı Bilgiler Sitesi | www.GevezeAdam.com

Resimli Kelime Bulmaca 3 Harfliler Cevapları

Resimli Kelime Bulmaca 3 Harfliler Cevapları

1- Sarımsak, domates – çarklar, saçını tarayan kadın, 3 tane fil / Cevap: DİŞ

2- Araba lambası, kadın suratı, makyaj seti, BMW araba / Cevap: Far

3- İskambil kağıdı, rula kağıt, yeşil priz, aslar / Cevap: Fiş

4- Yeşil tahta, bitki, beyaz turp, elde resim / Cevap: Kök

5- Dünya haritası, üzüm, beyaz kıyafetli kadın, ayakkabı / Cevap: Bağ

6- Çimler, et, sebzeler, su damlalı yaprak / Cevap: Çiğ

7- Kalp 14 Şubat, Seni seviyorum resmi, Doğum günü, güneş batarken manzara / Cevap: Gün

8- Üstü çıplak erkek, buz tutmuş yaprak, buz tutmuş ağaç, tuvalette adam / Cevap: Don

9- Kızıldereli şapkalı kadın, kadın bacakları, iki kedi, iki yastık / Cevap: Tüy

10- Trompet vb. çalan adamlar, zenci trompet çalan adam, şarkı söyleyen kadın, müzik grubu / Cevap: Caz

11- Gözü hasta çocuk, tavuk yemeği, örgü, yaralı bilek / Cevap: Şiş

12- Araba Pedalları, kola, ocak, burnunu tutan ve günle insanlar / Cevap: Gaz

13- Basketbol oynayan kadın, kirli çarklar, kirli zincir, taktik tahtası / Cevap: Pas

14- Kırmızı araba, kadın gözü, yeşillikli bir alan, kırmızı araba / Cevap: Kaş-Far

15- Tamam işaretli el, adam, bilyeler, kadın ayakları / Cevap: Baş

16- Kadın tırnakları, kadın tırnağını boyuyor, rengarenk kadın tırnakları, renkli küçük şişeler / Cevap: Oje

17- Cep Telefonu kartı, pempe yüzey, parla dudaklar, cep telefonu kartı tutan el / Cevap: Sim

18- Kavşak, mutfak, eğik ağaç, harita / Cevap: Ada

19- Bayrak şeklinde ağızlar, Balık ve olta, buz patenleri, buzağı / Cevap: Dil

20- Sakatlanmış futbolcu, cenazede ağlayan insanlar, kırmızı biber, ağzından ateş çıkan kadın / Cevap: Acı

21- Yeşil bitki toplayan adam, dere, ırmak, kahvaltı fincanı / Cevap: Çay

22- Kırmızı meyve, etler, tenekeler, kibrit / Cevap: Çöp

23- Kadın yata bakıyor, iş adamları, rütbeler, kırmızı spor araba / Cevap: Üst

24- Siyah beyaz ellerinde çanta var, kapı, kırık, saat / Cevap: Kol

25- Okçu ve hedef tahtası, turuncu zincir gibi, keman, üst üste yataklar / Cevap: Yay

26- İspanyol paça pantolon, balık sürüsü, turuncu kabaklar, belini açmış kadın / Cevap: Bol

27- Horoz, mavi gözlü kadın, küp içinde altın, sarışın renkli gözlü çocuk / Cevap: Çil

28- Love the Beatles ve kalabalık, vantilatör, bilgisayar parçası, ağlayan kızlar / Cevap: Fan

29- Karadeniz halk oyunları, 10 gram altın külçe, restoran gibi yer, godiva çikolata / Cevap: Bar

30- Tekne, uçak kuyruğu, at, lacivert taytlı kadın poposu / Cevap: Kıç

31- Kulaktan kulağa konuşanlar, tabak boyama, vazo boyayan kadın, kulağa fısıldama / Cevap: Sır

32- Kum fırtınası, bir kaşık şeker, temizlik eldiveni ve önlüğü giymiş kadın, şarap şişeleri / Cevap: Toz

33- Kirli eller, mutfak masasında makarna, soğan, domates ve şişe, güneş kremi süren beyaz bikinili kadın, ekmek üstünde tereyağı / Cevap: Yağ

34- Bardak içinde kesme şekerler, avuç içinde yeşil dünya küresi, kavanozda balıklar, mavi pencerelerden gökyüzü / Cevap: Cam

35- Bir sürü el üst üste, kapı, mor taşlı yüzüğe benziyor, erkek saati / Cevap: Kol

36- Şemsiye tutan adam, kırmızı alet çantası, puf yapılan bitki, adam elinde balta diğer elini başka bir adamın omzuna atmış / Cevap: Sap

37- Beyaz mendil kenarları işlemeli, pembe çiçekli ağaçlar, pembe çiçekler, nakışlı beyaz örtü / Cevap: Oya

38- Mavi cam gibi, okey torbası, taşlardan kule, ev maketi / Cevap: Taş

39- Tombul balık, gri renkler, 1 ton yazan çantalar, yeşir renk yelpazesi / Cevap: Ton

40- Sıyrılmış ağaç dalı, iğne ve pamuk, hemşire elinde iğne ve ilaç, sarılmış ağaç dalı / Cevap: Aşı

41- Ortası yuvarlak metal parçalar, sarı mektuplar, mektup zarfları, somun – vida / Cevap: Pul

42- Bahçeli ev, demirli mavi şort, arkaları dönük adamlar, iki katlı ev / Cevap: Kot

43- Siyah kumaş, kumar fişleri, kumarda rest, beyaz kumaş / Cevap: Pot

44- Müzik çalar, tencere ve tavalar, tenis maçı, laboratuvar aletleri / Cevap: Set

45- Gri ojeli parmaklar ve fincan, satranç tahtası, satranç taşı şah, siyah ojeli tırnaklar / Cevap: Mat

46- Gülümseyen kadın, Amerikan dolarları, stadyumda koşu yarışması, elini yüzüne koymuş kadın / Cevap: Yüz

47- Kardan adam, karlar altında ağaçlar, kar topu oynayanlar, 3 tane kardan adam / Cevap: Kış yada Kar

48- Kelebek desenli dövme, kürek, sırtı ağrıtan adam, elinde mezura kadın / Cevap: Bel

49- Su altında dalgıçlar, boşa sıkılmış diş macunu, yangın söndürme tüpü, eski televizyon / Cevap: Tüp

50- Güreşçiler, klavye ve cep telefonu, telefon, piyano / Cevap: Tuş

51- Justin Bieber, Selena Gomez, Miley Cyrus, elbiseli kadın / Cevap: Mor

52- Yeşil taşlar, Türk kahvesi, iskambil kağıtları, avuç içi bakan el / Cevap: Fal

53- Yorgan altında çocuk ve ayak, Uzak doğulu kız, parmakları boyalı Çinli çocuk, yemek yiyen çocuk / Cevap: Kız

54- Çocuk oyun oynuyor, beyaz kutular, renkli kumaşlar, külahta dondurma / Cevap: Top

55- Kot ve kemer, cebine para koyan adam, köstekli saat, akıllı telefon / Cevap: Cep

56- İki duvar arasında zenci, yan yatmış kadın poposu, kot giyen birisi, eski taş kemerler / Cevap: dar

57- Arpa – buğday, çalgı aletleri, çalgıcılar, çavdar – ot / Cevap: Saz

58- Futbol sahası, siyah beyaz kral resmi, küçük çocuk elinde top, kraliçe resmi / Cevap: Taç

59- Mavi renkli şekil, rengarenk kutular sıralı, kaşıkta şekerler, testiler / Cevap: Küp

60- Kadayıf tatlısı, yeşil çit, toka, fırça / Cevap: Tel

61- Ağlayan çocuk, mumlar ve pasta, çamaşır asan kadın, doğum günü pastası / Cevap: Yaş

62- Asansör düğmesi 5 basılı, gofret, çarpım ve toplama işlemleri mavi, bir iki üç dört yazan kapılar / Cevap: Kat

63- İpe asılı yünler, insan kasları iskeleti, banyo malzemeleri, tel tel ağaca asılı / Cevap: Lif

64- İçli üzümlü pilav, kırmızı bir meyve, et tahtası üzerinde doğranmış etler – sebzeler, demet halinde bir bitki / Cevap: Kuş

65- Ferrari logusu, satranç tahtası vezir, bir kral ve eşi, Atatürk’ün at üstünde heykeli / Cevap: Şah

66- Başbakanlık uçağı, sarı tabela olan yol, Hz. Meryem ve bebek Hz. İsa resmi, kreş çocuklar / Cevap: Ana

67- Hemşire sus işareti yapmış, mezuniyet töreninde diplomalı, siyah beyaz asker fotosu, mezuniyet kutlaması / Cevap: Kep

68- Takım elbiseli bir adam elinde yazılar, kale savaşı, koyun, takım yıldızı işareti / Cevap: Koç

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Trsinemaizle.com dedi ki:

    Güzel bir yazı olmuş elinize sağlık. Kaç gündür cevaplarını arıyordum bu iyi oldu